Hoteli i parë në botë ku të lara në ar janë vaskat, tualetet

Hoteli i parë në botë ku të lara në ar janë vaskat, tualetet

Ky është hoteli i parë në botë i veshur në ar në të gjithë pajisjet dhe aksesorët e tij.

‘Dolce Hanoi’ në kryeqytetin e Vietnamit nevojiti 11 vjet për t’u ndërtuar dhe është i gjithi i larë në flori.

Ai ka një pishinë 70 metra katrorë me pllaka të lara në ar dhe pamje të mahnitshme të qytetit.

Shefat e kuzhinës ‘dekadente’ të hotelit përgatisin bërxolla të florinjta Tomohawk, dhe ëmbëlsira gjithashtu me pluhur ari.

Hoteli 25 katësh me 400-dhoma operohet nga grupi amerikan Wyndham Hotels.

Pajisjet e brendshme hidrosanitare janë të veshura me ar.

Ndërtesa e magjishme ka pamje nga liqeni Giang Vo ndersa modele ‘të florinjta’ vijnë për performanca të rasteve te vecanta.

Ky është hoteli i parë në botë i veshur në ar në të gjithë pajisjet

Ndërtesa e magjishme ka pamje nga liqeni Giang Vo

Pajisjet e brendshme hidrosanitare janë të veshura me ar.

Të ftuarit lajnë duart ‘si mbret’ në lavamanët e florinjtë.

Berxholla 'te lara ne flori' per te ftuarit

Modelja mban një kurorë floriri në një nga eventet e hotelit. 

Modele te veshur ne ar per eventet e vecanta

Pamjet nga pishina e arte e hotelit si dhe Enë filtruese kafeje vietnameze Phin të lara në ar.


MË SHUME NGA Kuriozitete