Reagon edhe kryeministri Hoti për mungesën e energjisë në Prishtinë

Reagon edhe kryeministri Hoti për mungesën e energjisë në Prishtinë

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka njoftuar se ekipet nga KOSTT-i dhe KEDS-i janë duke punuar për të rregulluar prishjen në rrjet, që ka shkaktuar mungesën e energjisë në një pjesë të Prishtinës dhe më gjerë.

“Sipas drejtorit të KOSTT-it dhe drejtorit të KEDS, të cilët janë në teren, shpejt do të evitohet kjo prishje dhe do të normalizohet furnizimi me energji”, ka shkruar Hoti në profilin e tij në Facebook.


MË SHUME NGA Nacionale