Muharremaj i impresionuar me shfaqjen teatrale “Ura”

Muharremaj i impresionuar me shfaqjen teatrale “Ura”

Kryetari i Suharekës, Bali Muharremaj ka ndjekur premierën e shfaqjes “Ura” në Teatrin Kombëtar.

Muharremaj e ka cilësuar këtë shfaqje si fantastike dhe me përmbajtje të veçantë.

“Premiera e Shfaqjes “URA” në Teatër Kombëtar, ishte fantastike dhe me përmbajtje të veçantë”, ka shkruar ai në profilin e tij.