Në disa vende do të ketë ndërprerje të rrymës, KEDS po investohet në rrjet

Në disa vende do të ketë ndërprerje të rrymës, KEDS po investohet në rrjet

KEDS ka njoftuar për investime ne rrjet, andaj në tri ditët e ardhshme në disa zona do të këtë ndalesa te energjisë elektrike.

Komunikata e KEDS:

 Ferizaj

 1.

NS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet në stabiliment te Ambulanca.

TS 10/04 kV që mbesin pa tension:

TS 10/04 kV TSN 2 Sylejman Rrahmani (kodi: 40000003217) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Ismet Jashari-Banesa (kodi: 40000003268) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TE VIZIONI  rr.Qamil Ilazi (kodi: 40000003215) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Jeton Sejdiu (kodi: 40000003256) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Ndërtesë-Intercon (kodi: 40000003281) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Fatmir Grainca (Banesa)-Hit Petrol SH.P.K (kodi: 40000003258) prej  09:00 – 21:00

TS 10/04 kV TS Sylejman Rrahmani 2 (kodi: 40000003245) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Kisha Katolike (kodi: 40000003208) prej ores 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Sami Nuha “Vizioni” (kodi: 40000003255) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV SN-A (kodi: 40000003278) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Kisha Katolike III (kodi: 40000003277) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Atdhe Lohaj (kodi: 40000003261) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Alfa COM (kodi: 40000003270) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Një pjesë e daljes e Ferizajt, rr. 2 Korriku, rr.Dimitri Tureviq, rr.Halim Spahia, rr. Remzi Hoxha, rr. Hysen Terpeza, rr. 25-3 ( një pjesë) dhe rr.Qamil Ilazi.

Arsyeja: Përgatitja e kokave kabllovike dhe energjizimi i kabllove të reja.

16.01.2021

Punime nga palët e treta

Peja

1.

NS 110/35/10  kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Elkos Group (Kodi :50000008) nga ora 09:00 – 17:00

Vendet: Elkos Group.

Arsyeja: Ngritja e dy shtyllave metalike tipi “C3” në dy anët e  LP 10 kV  Elkos.

Prizren

1.

NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malësia e Re (Kodi: 31000030) prej orës 11:00-13:00

Vendet: Malësia e Re, fshati Legjendë; afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj dhe Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Ndërrimi i trafos dhe i  panelit të tensionit të ulët.

17.01.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

NS 35/10  kV Xërxe do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podrumi  (Kodi :82081008) nga ora 10:00 – 16:00

Vendet: fshatrat: Bellacërkë (një pjesë), Berjakë dhe Sapniq (një pjesë).

Arsyeja: Energjizimin e sistemit hyrje/dalje sipas pëlqimit elektro-energjetik.