Zgjedhja e vështirë, 731 milionë $ në 29 vite ose 546 milionë $ menjëherë

Zgjedhja e vështirë, 731 milionë $ në 29 vite ose 546 milionë $ menjëherë

Të mërkurën, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, pati vetëm një fitues në lotarinë Powerball, që do të thotë se fatlumi bëhet personi që ka fituar çmimin e katërt më të madh në histori që është dhënë nga kjo lotari.

Bileta është shitur në Merilend dhe fituesi i ka kapur të gjashtë numrat, duke fituar shumën e katërt më të madhe që ka dhënë ndonjëherë Powerball.

“Fatlumi ka dy zgjedhje: ose do të marrë 731 milionë $, të ndara në 30 këste, që do të paguhen për 29 vite; ose do të marrë menjëherë 546 milionë dollarë”, lexohet në komunikatën e Powerball.


MË SHUME NGA Kuriozitete