Hajdari takohet me shoqatat e dala nga lufta

Hajdari takohet me shoqatat e dala nga lufta

Hajdari takohet me shoqatat e dala nga lufta: UÇK është ndër guerilet më të suksesshme që ka parë njerëzimi.

Kandidati për deputet në listën e PDK-së, Petrit Hajdari ka takuar shoqatat e dala nga lufta.

Ata diskutuan për sfidat e Kosovës dhe UÇK-së, njofton Scanner.

“UÇK është ndër guerilet më të suksesshme që ka parë njerëzimi. Si e tillë, ruajtja e UÇK-së është rojë e historisë nga tentimi për ta rishkruar me manipulim“, ka shkruar Hajdari në Facebook.

Statusi i plotë:

I takuam, i degjuam dhe bashkë u zotuam që UÇK-në e kemi jo vetëm në themel të lirisë e shtetit, por edhe thellë në qenien e secilit prej nesh. Me shoqatat e dala nga lufta folëm për sfidat që, si gjithmonë, saherë i vijnë Kosovës, i vijnë edhe UÇK-së.
Për mua s’ka dyshim: UÇK është ndër guerilet më të suksesshme që ka parë njerëzimi. Si e tillë, ruajtja e UÇK-së është rojë e historisë nga tentimi për ta rishkruar me manipulim.
Shoqatat e dala nga lufta janë të vendosura, bashkë me ne, ta rimëkëmbin vendin