Ambasadori Dedaj kërkon mbështetje nga Katari

Ambasadori Dedaj kërkon mbështetje nga Katari

Ambasadori Dedaj,u prit nga Al-Thani, i Ngarkuari me Pune, i Ambasades se Shtetit te Katarit, ne Shkup!

Sh.T.Z.Jassim Al-Thani, i Ngarkuar me Pune i Ambasades se Shtetit te Katarit, ne Republiken e Maqedonise se Veriut, priti ne nje takim ambasadorin e Republikes se Kosoves, ne Shkup, Sh.T.Z.Gjergj Dedaj!

Ambasadori Dedaj e njohtoj te Ngarkuarin me Pune te Shtetit te Katarit me zhvillimet ne Kosove, rikonfirmoj marredheniet e shkelqyera bilaterale ndermjet Kosoves dhe Shtetit te Katarit, rendesine e thellimit dhe bashkepunimit te gjitheanshem ndermjet dy vendeve tona, si dhe me situaten e rende me pandemine Covid-19, ne Kosove, rajon dhe ne bote!

Ambasadori Dedaj kerkoj mbeshtetje humanitare, solidaritet dhe lehtesim, nga vendet e pasura dhe te fuqishme, per Kosoven dhevendet e rajonit, ne aspektin e furnizimit eventual me vaksina anti-Covid dhe materiale tjera te mjekesise dhe mbrojtjes se shendetit qytetar!


MË SHUME NGA Nacionale