Gruaja amerikane preket nga përshkrimi që i ishte bërë në faturë

Gruaja amerikane preket nga përshkrimi që i ishte bërë në faturë

Një grua mbeti e mërzitur nga përshkrimi ‘mosrespektues’ që një shërbyes në një lokal shkroi për të në faturën e pijeve.

Sipas mediave të huaja, zonja nga SHBA, kishte dalë për tu relaksuar dhe vendosi ta “trajtojë” veten me disa pije.

Sidoqoftë, nata e saj e këndshme në Uashington, DC, u duk se u acarua pak kur pa faturën e pijeve të saj.

Fatura tregoi se ajo kishte katër pije të ndryshme gjatë natës – me totalin që arrinte në 64 dollarë.

Atë ajo e kishte marrë nga një kamerier aty i cili quhej Shaun.

Por ajo u mërzit kur pa mënyrën se si ai e kishte përshkruar atë në faturë – duke e quajtur atë “vajza e vetmuar”.

Zonja shkoi në Twitter për të shpërndarë një foto të faturës, duke u thënë ndjekësve të saj: “Ky përshkrim është kaq mosrespektues”.

Por komentuesit thanë se ata kishin edhe shembuj më të këqij të përshkrimit në një faturë, pasi një djalë tha se ai quhej “djalë i shëmtuar”.

Përkundër mbështetjes nga shumë, të tjerët nuk e panë problemin me përshkrimin e Shaun.

Njëri pyeti: “Pse mosrespekt? Duket një mënyrë e thjeshtë për të ndihmuar kamerierët të identifikojnë mysafirët që po shërbejnë”.


MË SHUME NGA Kuriozitete