Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

Punime  të domosdoshme për siguri të sistemit

06.05.2021

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Matçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 – 15:00

Vendet: Rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në Projektin Instalimi i daljes së re të tensionit të ulët- TS Matiçani 2.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Rukolli me (Kod: 74000009004) nga ora 10:30 deri 12:00

Vendet: Objekti banesor në afërsi të rr. Fehmi dhe Xhevë Lladrofci.

Arsyeja:  Ndërrimin e transformatorëve matës rrymor dhe i përçuesve ekzistues.

Pejë

1.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

LP 10kV Barani (Kodi: 53000002)  prej orës 11:00 –14:00

Vendet: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Çallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë dhe Buqani.

Arsyeja: Shtyllë e thyer 10 kV, degëzimi Turjaka 2.

Ferizaj

1.

NS 35/10 [kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

LP 10kV Drejtimi TR630 (Kodi: 40043003) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Lagjja Dushkaja, Stacioni  Hekurudhor, Stacioni i Autobuseve, Sheshi Ismajl Raka qendër, P-8.

Arsyeja: Instalimi i ndarësit të linjës, tokëzimit dhe ndërprerësit kufizues.

07.05.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

 1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Furra Laura  (kodi: 14000001004) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Konsumatoret kryesisht në rrugën Skenderbeu si dhe disa rrugica në afërsi të trafostacionit.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor

2.

TS 35/10kV Fushë- Kosova do  të ndërprehet:

TS 10/04 kV Bajqincët (kodi:15018018064) nga ora 08:30 deri 13:00

Vendet: Lagjja Bajqincët.

Arsyeja: Daljet e para nga Trafo me shtyllë me kabell 4×95 PPO.

3.

NS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

LP 10kV Komorani (Kodi 16023007)  prej orës 10:00 deri 16:00

Vendet: Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë), Llapushnik (një pjesë).  

Arsyeja: Energjizimi i  trafostacionit të ri.

07.05.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

LP 10kV Konjuhi (Kodi 41000004 ) nga ora 09:00 deri në 13:00

Vendet: Lipjan (një pjesë), Konjuh, një pjesë e Banullës, Bizneset përgjatë Magjistrales Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës  së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Pejë

1.

TS 110/10 kV Klinë do të ndërprehet:

LP 10kV Dresniku  (Kodi 52000007 ) nga ora 11:00 deri në 14:00

Vendet: Klinë, Dresnik, Dollc dhe Gremnikë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës  së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Agrokosova (Kodi  50000007 ) nga ora 10:30 deri 14:00

Vendet: Fabrika e bukës, Rruga e Hekurudhës, Agrokosova, Elkosi Te Çeket, Motohia Remont, Demineret, Kristali, Pularia, Kolonia e Sheqeranës, Elkosi te ETC, Buquku, Gacaferi dhe Tyrbeja.

Arsyeja: Përmisimi i vërejtjeve nga Pranimet Teknike – rregullimi në maje të shtyllës 12/1000.

08.05.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS-12 (Kodi 81000115356 ) nga ora 09:00 deri në 13:00

Vendet: rrugët: Uashingtoni, Hysni Dobruna, Yll Morina, një pjesë e rr. Anton Çeta.

Arsyeja: Shtrirja e kabllos, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=