Pas sharjes së rusit, shqiptari ia bën mat dhe ia shan Putinin

Pas sharjes së rusit, shqiptari ia bën mat dhe ia shan Putinin

Në platformën online të shahut, chess.com, e cila ka shtrirje në gjithë botën, ka ndodhur një gjë e pazakontë.

Pas një loje në mes të një shqiptari (me figura të bardha) dhe një rusi (figura të zeza), kur lojtari shqiptar ia mori me “shah-sheh mbretereshën, rusi u nervozua dhe e shau kundërshtarin shqiptar.

Pas pak, lojtari shqiptar e mundi rusin me dominim dhe kalim kohe.

Mirëpo loja nuk perfundoi me kaq. Ai ia ktheu rusit të sharen, duke e përfshirë edhe vet Putinin brenda “paketës”.

Për më shumë shihni fotot: