Sekuestrohen 2.2 ton kokainë në Kosovë

Sekuestrohen 2.2 ton kokainë në Kosovë

Sasia e sekuestruar e kokainës kap vlerën e 6 miliardë eurove.

Operacioni  u krye në bashkëpunim me policinë shqiptare, kosovare dhe atë italiane, sipas TCH.

Mësohet se para 15 ditësh sasia e madhe ka ardhur në Durrës dhe ka qenë në vëzhgim nga policia.

Kamioni i kuq me targë 01 263 OD ka qenë më banane, siç thonë burimet për gazetaren Anila Hoxha dhe ka qenë në vëzhgim nga policia shqiptare prej 15 ditësh. Sasia e sekuestruar e kokainës kap vlerën e 6 miliardë eurove.

Ndërkohë lajmi ende nuk është konfirmuar nga pala shqiptare.

Kjo është hera e tretë që nga porti i Durrësit kapet një sasi e madhe me kokainë.