Imazhe që tregojnë ndryshimin midis brezave

Imazhe që tregojnë ndryshimin midis brezave

Kjo galeri është si një kapsulë kohore!

Më të mëdhenjtë mes jush do të kujtohen për disa kohë të harruara, dhe të rinjve sigurisht që do ta kenë interesante të shohin sendet e lezetshme të përdorura nga gjyshërit e tyre.

Këtu është vetëm një shembull – këtu do të shihni një çantë me pajisje grimi që ishte një shoqëruese besnike e familjes së një familjeje ndërsa shkëlqente dhe digjej në vitet 1920!

Për më tepër shikoni imazhet e mëposhtme. /telegrafi