Aliu, përfaqësuesit e KFOR-it e LIMAK-ut, mbajnë konferencë për media

Aliu, përfaqësuesit e KFOR-it e LIMAK-ut, mbajnë konferencë për media

Sot më 15 shtator 2021 (E Mërkurë), Ministri i MMPHI-së, z. Liburn Aliu, së bashku me përfaqësuesit e KFOR-it dhe LIMAK-ut, do të mbajë Konferencë për Media.

Konferenca për media do të filloj nga ora 9:30, ndërsa do të mbahet në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari”.


MË SHUME NGA Nacionale