FSSHK kërkon vazhdim të dialogut social dhe shtesat mbi pagë

FSSHK kërkon vazhdim të dialogut social dhe shtesat mbi pagë

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës ka protestuar para ministrisë së Shëndetësisë.

Ata kanë kërkuar vazhdimi i dialogut social dhe nxjerrjen e udhëzimit administrativë për shtesat mbi pagë të bazuar në Ligjin për luftimin dhe parandalimin e pandemisë në territorin e Republikës së Kosovës.

Kurse nga ora 13:00 do të protestohet para Qeverisë, Kuvendit dhe Presidencës.

Kërkesat e Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës për Qeverinë e Republikës së Kosovës janë: Ligji mbi Pagat dhe shtesat mbi pagë bazuar në Ligjin për luftimin dhe parandalimin e pandemisë.


MË SHUME NGA Nacionale