Anëtarët e Këshillit Shtetëror të AKK-së raportojnë në Komisionin për Arsim
Sharr Travel

Anëtarët e Këshillit Shtetëror të AKK-së raportojnë në Komisionin për Arsim

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport mban mbledhje.

Rendi i ditës:                                                     

1.    Miratimi i rendit të ditës;
2.    Miratimi i procesvarbalit të mbledhjes së mbajtur me 22.7.2021;
3.    Raportim i  anëtarëve të Këshillit Shtetëror të Cilësisë të Agjencisë së Kosovës për Akreditim;
4.    Diskutim lidhur procesin e mbikëqyrjes së zbatimit të Ligjit për botimin e teksteve shkollore, mjeteve mësimore lektyrës shkollore dhe të dokumentacionit pedagogjik;
5.    Të ndryshme.
  


MË SHUME NGA Nacionale