Mbahet mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut

Mbahet mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës dhe Peticione mban mbmedhje.

Rendi i ditës:

1.   Miratimi i rendit të ditës;
2.   Takim në Komision, i ftuar: Z. Besnik Bislimi, Zv/kryeministër;
3.   Rishqyrtimi i planit të punës për sesionin vjeshtor 2021;
4.   Shqyrtimi i peticioneve;
5.   Të ndryshme.
 

Vendi: C203 Koha: 13:00


MË SHUME NGA Nacionale