​Shqiptohen 190 gjoba për qytetarët që nuk i respektuan masat antiCOVID-19
Sharr Travel

​Shqiptohen 190 gjoba për qytetarët që nuk i respektuan masat antiCOVID-19

Vetëm brenda një dite, pra të mërkurën për mosrespektim të masave Anti-Covid,policia ka shqiptuar 190 gjoba. Ndërsa të martën policia shqiptoi gjoba për 233 qytetarë.

Ndërsa në raportin e fundit Ministria e Shëndetësisë bazuar në të dhënat e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike (IKShPK), njoftoi për një të vdekur dhe gjashtë raste të reja me koronavirus. 


MË SHUME NGA Nacionale