KEDS Energy apelon për kursim të energjisë elektrike
Sharr Travel

KEDS Energy apelon për kursim të energjisë elektrike

Nga ky institucion kanë bërë me dije se blerja e megavatit nga importi ditën e djeshme ka kushtuar 325 euro, për dallim nga dita e njëjtë e vitit të kaluar e cila ka qenë 63 euro.

‘Shifrat janë alaramante dhe kriza energjetike globale po vazhdon ta godet Kosovën” thuhet në njoftimin e KEDS.

Njoftimi i plotë:


MË SHUME NGA Nacionale