Indi, një leopard hyn në shkollë
Sharr Travel

Indi, një leopard hyn në shkollë

Nxënësi që pësoi sulmin e leopardit tha se kur ka hyrë në klasë e ka parë leopardin e fshehur dhe pastaj ka dalë duke vrapuar nga klasa.

Pamjet e një leopardi që ka hyrë në një shkollë në qytetin Aligarh në veri të Indisë janë shpërnda në rrjetet sociale, transmeton Anadolu Agency (AA).

Sipas lajmit të BBC-së, leopardi në shkollën ku ka hyrë ka plagosur lehtë një nxënës, ndërsa pas 11 orë punë është kapur.

Nxënësi që pësoi sulmin e leopardit tha se kur ka hyrë në klasë e ka parë leopardin e fshehur dhe pastaj ka dalë duke vrapuar nga klasa.

Zyrtarët njoftuan se leopardi 5-vjeçar mund të ketë hyrë në shkollë nga një pyll në afërsi.

Në pamjet e publikuara mund të shihet se si zyrtarët dhe qytetarët po mundohen ta kapin leopardin i cili endej në klasë.


MË SHUME NGA Kuriozitete