KQZ shpall konkurs për zv.kryeshef të SKQZ dhe drejtor ekzekutiv të ZRPPC
Kosovë

KQZ shpall konkurs për zv.kryeshef të SKQZ dhe drejtor ekzekutiv të ZRPPC

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës, ku u miratua rekomandimi i Këshillit për Personel, për shpallje të konkursit për dy pozita të lira në këtë instiucion.

Bëhet fjalë për: Zëvendëskryeshef i Sekretariatit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve dhe Drejtor Ekzekutiv i Zyrës për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim.

Konkurset mund t’i gjeni këtu.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa