Reklamat vërtet brilante që lanë pa fjalë edhe konkurrentët e tyre
   Kuriozitete

Reklamat vërtet brilante që lanë pa fjalë edhe konkurrentët e tyre

Nuk është sekret që shumë njerëz nuk i pëlqejnë reklamat.

Ne priremi të ndryshojmë kanalet televizive gjatë pushimeve reklamuese, të mos u kushtojmë vëmendje tabelave dhe të shmangim marrjen e fletushkave promovuese në rrugë.

Megjithatë, disa reklama janë aq kreative saqë thjesht ju magjepsin!

Shikoni galerinë e mëposhtme të fotografive.

 


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa