Në 24 orët e fundit janë dhënë 4.316 doza të vaksinës kundër COVID-19
Kosovë

Në 24 orët e fundit janë dhënë 4.316 doza të vaksinës kundër COVID-19

Prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë ℹ1.769.170 doza të vaksinës.

Deri më sot 804.251 qytetarë janë vaksinuar me dozën e dytë.

Deri më sot janë dhënë 72.122 doza përforcuese dhe doza të treta të vaksines kundër COVID-19.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa