Për 10 vjet rresht çdo ditë shkrepi nga një foto në të njëjtën orë
   Kuriozitete

Për 10 vjet rresht çdo ditë shkrepi nga një foto në të njëjtën orë

Histori të shumta dhe interesante na bie që të dëgjojmë thuajse çdo ditë.

Secila prej tyre ka të veçantën e vet.

E njëjtë është rasti edhe me Samuel Ryde.

Ryde u bë së pari herë me “telefon të mençur” në vitin 2012.

Ai vendosi që të nis një projekt që të shkrepë për një muaj rresht nga një fotografi në të njëjtën orë 12:34.

Por, 40 vjeçari e vazhdoi të njëjtin zakon për 10 vjet.

Burri nga Londra tha se e ka dokumentuar natyrën “eksituese dhe të zakonshme” të jetës së përditshme në qytetin ku jeton.


APR
Romay Lift