Pastrojnë 38 kallinj misri për rekordin Guinness (Video)
   Kuriozitete

Pastrojnë 38 kallinj misri për rekordin Guinness (Video)

Pronarët e një kamioni ushqimor në Alabama të SHBA-së mblodhën një ekip prej katër personash për të qëruar 38 kallinj misri në 1 minutë, duke e thyer Rekordin Botëror Guinness.

Phillip dhe Avrie Powell, pronarë të kamionit ushqimor Aww Shucks Fire Roasted Corn në Birmingham, thanë se kërkuan në internet për ndonjë Guinness që mund ta thyenin, për ta promovuar biznesin e tyre dhe se e dinin që e kishin gjetur rekordin e duhur kur zbuluan se rekordi për shumicën e misrit të grumbulluar nga një ekip prej katër vetash në 1 minutë qëndronte në 31 kallinj.

Ekipi e përfundoi përpjekjen e tyre zyrtare me një rekord të thyer me gjithsej 38 kallinj misri. Ata thanë se besojnë se ende mund ta thyejnë rekordin e tyre, pasi arritën 43 kallinj gjatë njërës prej seancave të tyre praktike.

 
 

 


MË SHUME NGA    Kuriozitete