Qyteti nën petkun e ngjyrës së kaltër
   Kuriozitete

Qyteti nën petkun e ngjyrës së kaltër

Personat të cilët i pëlqejnë udhëtimet janë përfitues të bukurive të qyteteve të ndryshme.

Chefchaouen është qyteti i vogël i cili gjendet në veri të Marokut që ju rrëmben sytë nga pamja e tij.

E veçanta e këtij qyetit është se çdo ndërtesë dhe rrugë janë të ngjyrosur dhe pikturuara me nuancat e ngjyrës së kaltër.

Në këtë vend edhe hotelet kujdesën që çdo gjë brenda tyre të jetë nën petkun e ngjyrës së kaltër. /21Media


MË SHUME NGA    Kuriozitete