Katari e bën Ferizajn edhe me një QKMF
Foto: Agim Aliu/ Facebook
Kosovë

Katari e bën Ferizajn edhe me një QKMF

Kimete Kasumi/ RTKlive

Kryetari i Ferizajt, Agim Aliu, njofton për ndërtimin e qendrës së re të Mjekësisë Familjare numër 2 në rrugën “Remzi Hoxha”. Aliu thotë se ky është investim 1.7 milionë euro falë bashkëpunimit me shtetin e Katarit.

Aliu thotë se ndërtesa e re e QMF II, do të integroj gjithë shërbimet e kujdesit primar shëndetësor, me kushte perfekte të ofrimit të shërbimit shëndetësor.

“Faleminderit shtetit të Katarit dhe drejtuesve të organizatës “Qatar Charity” për bujarinë e mbështetjen madhore për Ferizajn dhe jo vetëm për këtë projekt”, shkruan Aliu në rrjetin social Facebook.

Postimi i tij i plotë:

 

 


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa