Në Rahovicë të Preshevës demolohet lapidari i Bardhyl Osmanit
Kosovë

Në Rahovicë të Preshevës demolohet lapidari i Bardhyl Osmanit

Baki Rexhepi RTK

Në mesnatën e kaluar është demoluar lapidari i katër dëshmorëve të UÇPMB-së, rënë në grykën e Rahovicës në majin e vitit 2001.

Në këtë lapidar janë dëshmorët Bardhyl Osmani, Shaban Ukshini, Sami Ukshini dhe Kastriot Arifi. Veteranët e luftës këtë e konsiderojnë si luftë speciale të Serbisë ndaj shqiptarëve.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa