Pritjet në Merdarë dhe Dheu i Bardhë deri në 20 min
Rtklive
Foto arkiv/ RTKlive
Kosovë

Pritjet në Merdarë dhe Dheu i Bardhë deri në 20 min

A.Bela / RTKlive

Në vendkalimet kufitare me Kosovën është normalizuar qarkullimi.

Sipas të dhënave nga Ministria e Punëve të Brendshme nuk ka pritje më shumë se 20 min më dalje në dy pikat kufitare që kanë më shumë frkuentim në Merdare dhe Dheu i Bardhë, raporton RTKlive.

Këtë fundjavë kishte më shumë fluks të automjeteve për shkak të kthimit të bashkëatdhetarëve në vendet ku jetojnë dhe punojnë.


MË SHUME NGA Kosovë