Ministri Krasniqi dhe kryetari i Lipjanit flasin për projektet komunale
Foto: MAPL
Kosovë

Ministri Krasniqi dhe kryetari i Lipjanit flasin për projektet komunale

Fadil Sertolli/ RTKlive

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi është pritur në takim nga Imri Ahmeti, kryetarin e Komunën së Lipjanit, me të cilin kanë diskutuar për projektet komunale, bashkëpunimin në mes të komunës dhe qeverisë si dhe për përmirësimin e ofrimit të shërbimeve komunale për qytetarët.

Përmes një njoftimi për media bëhet e ditur se ministri Krasniqi dhe kryetari Ahmeti, kanë vizituar zyrat e administratës komunale, e cila po vazhdon me ofrimin e shërbimeve pa ndalesë dhe në mënyrë të rregullt për qytetarët.

Gjithashtu, sipas njoftimit, kanë vizituar disa nga projektet e financuara nga MAPL, siç janë: asfaltimi i rrugëve në Lipjan dhe Hallaq i Vogël, projekti për rregullimin e hapësirave publike dhe rregullimi i shtratit të Lumit Janjevka në lagjen e Konjuhit në Lipjan.


A.R Katana
Kosovo Telecom
Golden Eagle