MASHTI: Beqaj dha kontribut të madh në arsimimin e gjeneratave të reja
Foto: RTK
Kosovë

MASHTI: Beqaj dha kontribut të madh në arsimimin e gjeneratave të reja

E.Hoti/RTKlive

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka shprehur ngushëllime për vdekjen e profesorit universitar, Dr. Behlul Beqaj.

Në telegramin e ngushëllimit nga kjo ministri thuhet se profesori Beqaj ka dhënë kontribut të madh në arsimimin e gjeneratave të reja, duke u bërë një nga figurat e rëndësishme të arsimit universitar që me përkushtim e kreu këtë mision fisnik dhe mbeti në kujtesën tonë përgjithmonë.

“Vepra e profesorit Beqaj edhe në publicistikë, hulumtime shkencore dhe analiza politike, do t’iu mbetet gjeneratave si një nga resurset e vlefshme, ashtu sikur edhe kontributi në fushën e artit dhe sportit.Në emër të Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, ju shpreh ngushëllime të sinqerta familjes Beqaj, miqve, bashkëpunëtorëve, studentëve dhe të gjithë atyre që e njohën”, thuhet në telegram.


MË SHUME NGA Kosovë