Deputeti i AAK-së dyshon në aftësitë e Kurtit në zgjidhjen e problemeve
Kosovë

Deputeti i AAK-së dyshon në aftësitë e Kurtit në zgjidhjen e problemeve

M.Miftari/RTKlive

Deputeti i Kuvendit nga radhët e AAK-së, Bekë Berisha, ka folur sërish për grevën në arsim dhe, përgjithësisht, për problemet e shumta në Kosovë.

Sipas tij, nëse kryeministri nuk ka afinitet të zgjidhur problemin me SBAShK-un, si do të mundet atë me Serbinë?
"Kryeministri që nuk ka afinitet me zgjidhë një problem me SBASHK-un, si do të mundet me zgjidhë problemin “nyjen”Kosovë-Serbi", ka shkruar Berisha në llogarinë e tij në Facebook.


A.R Katana
Kosovo Telecom
Golden Eagle