Sonte në RTK, intervistë me Guvernatorin e BQK-së, Fehmi Mehmeti |Video
Foto: RTKLive
Kosovë

Sonte në RTK, intervistë me Guvernatorin e BQK-së, Fehmi Mehmeti |Video

RTKlive

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti, sonte është i ftuar në emisionin “Ekonomiks”, në RTK, me gazetarin Faton Salihu.

Në këtë intervistë ndër të tjera, do të mund të kuptoni rreth rritjes ekonomike të vitit që e lëmë pas, dhe projeksioneve për këtë vit.

A do të ketë rritje të normave të interesit në kredi? 

A ka stabilitet makroekonomik në vend në këtë kohë krize në shumë sfera?

Cilat janë shifrat e fundit e importit dhe eksportit në vend?

A ka rritje të investimeve të huaja në vend?

Cila është gjendja e sektorit financiar dhe i sigurimeve në vend?

Emisioni “Ekonomiks”, fillon në ora 22:00 në RTK.


MË SHUME NGA Kosovë