Hapet aplikimi për shtesa për fëmijët e lindur më 2009
Kosovë

Hapet aplikimi për shtesa për fëmijët e lindur më 2009

RTKlive

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka njoftuar se është hapur aplikimi për shtesa edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2009.

“Ministria e Financave, Punës dhe Transfeteve njofton qytetarët se është hapur aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2009 që të përfitojnë nga Shtesat për Fëmijë”, njofton kjo ministrei, përmes një postimi në Facebook.

Në vijim mund të gjeni vegëzën për aplikim:

https://ekosova.rks-gov.net/Services/SubService?service=312

 


MË SHUME NGA Kosovë