Mbahet tryezë diskutimi lidhur me reformën në drejtësi
Foto arkiv/ RTKlive
Kosovë

Mbahet tryezë diskutimi lidhur me reformën në drejtësi

RTKlive

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), Lëvizja Fol, Iniciativa për Progres, Çohu dhe Colombus ”, organizojnë tryezë të rrumbullakët, ku do të diskutohet lidhur me “reformën në drejtësi”.

Ky organizim bëhet në kuadër të Javës Kundër Korrupsion, e cila organizohet nga Koaliconi i OJQ-ve. Në këtë organizim janë të ftuar të gjithë akterët vendor dhe ndërkombëtar në Kosovë, me qëllim të sensibilizimit në rritjen e transparencës dhe llogaridhënies sa i përket luftës kundër korrupsionit.

Motoja e “Javës Kundër Korrupsion për vitin 2022”, e Koalicionit të OJQ-ve është “Bashkë Kundër Korrupsionit”.


MË SHUME NGA Kosovë