Skenderaj pas vërshimeve, shtëpi të rrënuara, vetura të përmbytura...|Video
Kosovë

Skenderaj pas vërshimeve, shtëpi të rrënuara, vetura të përmbytura...|Video

Visar Shatrolli /RTK

Skenderaj një ditë pas vërshimeve. Dëmet që la pas vetes janë të mëdha.

Vetura të përmbytura, objekte afariste të mbushura me ujë, shtëpi te rrënuara e bagëti të ngordhura.

Tushila është njëri prej fshatrave me te goditura të kësaj komune.

Vërshimet e ditës së djeshme kanë shkaktuar shumë dëme në pjesë të mëdha të vendit. Komunat më të prekura janë ato të Skenderajt, Mitrovicës, Drenasit, Gjakovës, Pejës e Junikut.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëmShtëpia dykatëshe në Tushilë, kati i parë nuk shihet, është nën dhe.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëmNuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

 


MË SHUME NGA Kosovë