Bllokohet rruga në Kullë
Kosovë

Bllokohet rruga në Kullë

RTK

Në pikëkalimin kufitar “Kulla” është ndërprerë përkohësisht qarkullimi.

Pikë kalimi kufitar që gjendet mes Pejës dhe Rozhajës është bllokuar për shkak të reshjeve të mëdha të borës.

Qarkullimi është ndërprerë përkohësisht për të gjitha automjetet.

Ndërkohë, ekipet përkatëse tashmë janë angazhuar në lirimin e rrugës dhe pastrimin e borës.


MË SHUME NGA Kosovë