Vazhdon dënimi i kompanive që shpërndajnë broshura në kryeqytet

Vazhdon dënimi i kompanive që shpërndajnë broshura në kryeqytet

Drejtori i i Inspekcionit në komunën e Prishtinës, Adonis Tahiri ka njoftuar se do të vazhdojnë çdo ditë me gjobat mandatorë për kompanitë që shpërndajnë broshura nëpër hyrjet e ndërtesave në kryeqytet, derisa të binden të gjitha kompanitë që duhet t`i respektojnë ligjet dhe rregulloret.

“Nuk do të ketë tolerime e vërejtje, por vetëm gjoba”, ka shkruar ai në Facebook.