Ford Explorer me brendësi luksoze dhe të rehatshme
Sharr Travel

Ford Explorer me brendësi luksoze dhe të rehatshme

Ulëset e makinës, janë dizajnuar me shumë kujdes.

Me lansimin e Explorer të ri, Ford hyri fuqishëm në tregun e makina të mesme SUV, që nga versioni i vitit 2010 ka ndryshime të mëdha. Në këtë makinë është vënë motori me 400 kuaj fuqi, ndërsa është punuar që të ketë stilt ë lartë, mirëpo ende nuk po mund tam und Kia Telluride.

Sfida nuk ka munduar për Ford, që po punon në brendinë e makinës me tri rradhë ulësesh, që ka një sistem izolomi të zhurmave të jashtme.

Mike Kolich është shefi i dizajnit të ulëseve në Ford, që ka thënë se udhëtimet e gjata me këtë makinë, do jenë shumë të rehatshme. “Shëtitjet që përfshijnë udhëtime të gjata, kanë të bëjën shumë edhe me rehatinë që ofrojnë ulëset e veturës” ka thënë Kolich.

Andaj, ulëset e kësaj veture, do të kenë mbështetëse më të butë, që e formëson sa më mirë trupin. Hapësira për ulje është më e ngusht, por më komfore, që është vërtetuar në shumë teste laboratorike.

Ata që blejnë një Ford Explorer, iu ofrohet brendësi luksoze, krahas fuqisë që ka kjo makinë.