Google Play Store heq aplikacionet për regjistrimin e bisedave
Auto

Google Play Store heq aplikacionet për regjistrimin e bisedave

Google po prezanton rregulla të reja kur bëhet fjalë për regjistrimin e thirrjeve zanore.

Duke filluar me Android 10, Google ka hequr aftësinë për të regjistruar thirrjet dhe do të zbatojë rregulla të reja për Google Play Store në internet për të parandaluar që aplikacionet e palëve të treta të përdorin API të Accessibility për të regjistruar thirrjet zanore.

Këto ndryshime përfaqësojnë hapa drejt privatësisë dhe sigurisë më të madhe pasi ligjet e regjistrimit të thirrjeve ndryshojnë në mbarë botën.

Megjithatë, sistemi dhe aplikacionet e parainstaluara që kanë leje për të regjistruar biseda nuk do të preken nga ky ndryshim.

Ndryshe, rregullat e reja pritet të hyjnë në fuqi që prej 11 majit të këtij viti.


MË SHUME NGA Auto