F-150 Lightning nga Ford do të ketë edhe video-lojëra
Auto

F-150 Lightning nga Ford do të ketë edhe video-lojëra

Si duket Ford do të jetë prodhuesi i ardhshëm i makinave që do të ngarkojë sistemin e tij të informacionit argëtues me lojëra, pasi Tesla lansoi modalitetin Arcade vitin e kaluar dhe lista e opsioneve të Mercedes-Benz EQS përfshinte një paketë lojërash.

Darren Palmer, zëvendës-presidenti i Fordit i programeve globale EV, postoi një video në LinkedIn me mbishkrimin, “Disa lojëra të vogla të lezetshme tani në F-150 Lightning. Duke dëshmuar një sukses te fëmijët e mi në testimin përfundimtar”.

Meqenëse Palmer specifikoi termin “lojëra” supozohet që do të ketë më shumë se një në sistem.

Kjo lojë duket se ka të gjitha bazat për të shfrytëzuar kohën: kontroll i thjeshtë, objektiv i thjeshtë, mjaftueshëm i lehtë për të luajtur një fëmijë.


MË SHUME NGA Auto