Bugatti do të sjellë edhe dy versione të modelit Chiron

Bugatti do të sjellë edhe dy versione të modelit Chiron

Përditësimi i modelit ‘Chiron’ duket se nuk ka mbaruar ende.

Për të nderuar arritjen e  rekordit të shpejtësisë maksimale, Bugatti ka vendosur të sjellë edicionin e limituar të ‘Chiron Super Sport 300+’ me vetëm 30 njësi.

Stephan Winklemann, drejtor ekzekutiv i kompanisë italiane, ka bërë të ditur se do sjellin dy versione të tjera të këtij modeli.

Mësohet se në të ardhmen, Bugatti do të sjellë një Chiron që e ka shumë të minimizuar raportin mes peshës dhe fuqive.

Derisa Chiron do ketë vetëm 500 njësi, Bugatti po merr në konsideratë lansimin e një veture që do ta zëvendësojë atë.