MINI imiton Rolls-Royce

MINI imiton Rolls-Royce

Pronarët e MINI tani do të jenë në gjendje të bëjnë sikur të drejtojnë një Rolls-Royce me të paktën një detaj.

Blerësit e makinave MINI do të jenë në gjendje të blejnë të ashtuquajturat kapakë vetë-nivelues për makinën e tyre. Ky detaj, i cili ka qenë gjithmonë një simbol i luksit në industrinë e automjeteve, lejon logon e prodhuesit në mes të timonit të ngrihet gjithmonë siç duhet, pavarësisht nëse automjeti është duke lëvizur apo jo.

Konsumatorët do të jenë në gjendje të porosisin simbolin MINI ose logon John Cooper Works, e cila është e destinuar për modele me performancë të lartë nga prodhuesi britanik.

MINI nuk është marka e parë brenda grupit BMW (të cilit i takon Rolls-Royce) që kopjon idenë e një logoje të vetë-nivelimit në rrota nga një prej markave më luksoze të automjeteve në atë grup gjerman.

BMW e ka bërë këtë më herët në disa modele, përfshirë këtu edhe Serinë e re 3, dhe interesant, e njëjta ide është përdorur nga prodhuesit e grupeve të tjera të automjeteve, ndër Volkswagen e fundit për të ofruar këtë mundësi për blerësit dhe pronarëve të modeleve të caktuara këtë verë, duke përfshirë edhe Golfin.