Lipjan dhe Shtime: Deri në orën 15:00 votuan 30 përqind e qytetarëve

Lipjan dhe Shtime: Deri në orën 15:00 votuan 30 përqind e qytetarëve

Deri në në orën 15:00 sipas menaxherëve nga Komisioni Komunal Zgjedhor, në komunat Lipjan dhe Shtime ka një trend të mirë të daljes së qytetarëve për të votuar.

Në Lipjan kanë votuar 18 mijë e 993 ose 30.96 përqind;

Në Shtime kanë votuar 7 mijë e 990 ose 29.59 përqind.

Tek këto dy qendra nuk ka asnjë problem të identifikuar deri tani.