Kjo është makina më e “çmendur” që është krijuar nga Bugatti

Kjo është makina më e “çmendur” që është krijuar nga Bugatti

Njihuni me Bugatti Vision GT, një makinë e cila është krijuar për video lojën Gran Turismo me një fuqi mbresëlënëse prej 1500 kuaj fuqi.

Makina që po flasim është ‘Bugatti Vision GT” , kjo makinë fillimisht është dizajnuar për lojën “Gran Turismo” dhe ka dal menjëherë pas ‘Bugatti Chiron.’

Me shikim të parë kjo makinë do ju lë pa fjalë për nga ndërtimi, madhësia dhe do ju duket sikur të ketë dal nga një film apo edhe video lojë, raporton “Unilad”.