Hyundai do ta prezantojë muajin e ardhshëm modelin e ri Veloster

Hyundai do ta prezantojë muajin e ardhshëm modelin e ri Veloster

Kjo makinë ka pësuar ndryshime të dukshme, krahasuar me modelin e tanishëm

ë organizimin SEMA që zhvillohet në Las Vegas të Shteteve të Bashkuara, krahas disa makinave, Hyundai do ta prezantojë edhe modelin e ri Veloster.

Aktiviteti që nisë në fillim të muajit të ardhshëm, është po bëhet gjithnjë e më i rëndësishëm, për prodhuesit e makinave, që duan të bëhen pjesë me modele të reja dhe nivelet të reja të modifikimit.

Si specifikat, ashtu edhe dukja e kësaj makine janë të mahnitshme dhe pritet ta bëjnë shumë të kërkuar kur të lansohet në treg, gjë për të cilën ende nuk dihet.

Dukja e pjesës së përparme është shumë më e egër, ndërsa në pjesën e pasme është vendosur edhe një krah masiv. Ngjyra e zezë me disa linja portokalli, i kanë dhënë kësj makine një kontrast shumë të bukur.

Brenda makinës, është vendosur motori me 2.0 litra që prodhon 275 kuaj fuqi, të cilat i dërgon nëpërmjet gjashtë shpejtësive manuale.

Rrotat me 19-inch nga Pirrelli, sistemi i ri i nxjerrjes së gazrave dhe kapacitetet e fuqizuara të frenimit, e bëjë Hyundai Veloster të ri, shumë më të mirë.


MË SHUME NGA Auto