Toyota prezanton SUV-in e vogël për blerësit me xhep të cekët

Toyota prezanton SUV-in e vogël për blerësit me xhep të cekët

Prodhuesi japonez ka ofruar SUV të rinj vendorë për klientët në tregun e brendshëm.

Toyota Raize është një automjet subkompakt bazuar në platformën mekanike me kosto të ulët DNGA të përdorur nga kompania japoneze për markën e saj të lirë të makinave, Daihatsu.

Motori me 3 cilindra 1.0 turbo benzinë prodhon 98 kuaj fuqi, ndërsa fuqia transmetohet përmes D-CVT (modaliteti i dyfishtë vazhdimisht i ndryshueshëm transmetimi ) kuti ingranazhi.

Konsumi mesatar sipas ciklit të ri të matjes WLTC është 5.4 l / 100 km në versionin me motor përpara, dhe 5.7 l / 100 km në opsionin e makinës me të gjitha boshtet.


MË SHUME NGA Auto