BMW M3 shfaqet duke u testuar, duket se është gati për të hyrë në prodhim
Sharr Travel

BMW M3 shfaqet duke u testuar, duket se është gati për të hyrë në prodhim

Dukja e kësaj makine, ka ndryshuar mjaft në krahasim me modelin aktuale

Muajin e kaluar, ka rrjedhur një fotografi që e tregonte pjesën e pasme të M3, ndërsa pas pak kohësh, ishte parë edhe derisa testohej.

Prezantimi e kësaj makine, BMW  nuk do ta bëjë deri në muajin që vjen, teksa tani është parë sërish në testim, por që kishte më pa shtresa kamuflazhi.

Nga makina ishin hequr shtesat që ia frynin format, duke mundësuar të shihen linjat që mund të ketë. Dritat e përparme dhe të pasme janë tërësisht të zbuluara, me ngjashmëri të madhe me ato që i shohim te 3 Series.

Bazuar në dukjen që ka kjo makinë, derisa shfaqej duke u testuar mund të thuhet se duket që është gati për të hyrë në prodhim, brenda një kohe të shkurtër. Por, mësohet se në prodhim do të hyjë në fund të vitit që vjen, derisa pritet të lansohet vitin që vjen.

Brenda BMW M3 të ri, pritet të jetë motori me 3.0 litra, që prodhon deri në 503 kuaj fuqi, ndërsa pritet të ketë edhe dukje shumë të mirë.