Edhe një linjë më shumë në Prishtinë me 3-shin
Sharr Travel

Edhe një linjë më shumë në Prishtinë me 3-shin

Linja 3 Mati-Bardhosh e autobusit të Trafiku Urban Prishtinë, tash e tutje do të qarkullojë edhe nëpër fshatin Bërnicë të Ulët.

Lajmi është dhënë nga Komuna e Prishtinës.

Informatat e hollësishme për linjat dhe orarin e qarkullimit të autobusëve mund të i merrni në webfaqen e Trafikut Urban www.trafikurban-pr.com ose duke e shkarkuar aplikacionin Trafiku Urban për Android dhe IOS.