Prishtinë: Autobusët e Linjës 4 devijojnë qarkullimin

Prishtinë: Autobusët e Linjës 4 devijojnë qarkullimin

Njoftim për qytetarët e lagjes Kodra e Diellit.

Nga “Trafiku Urban” në Prishtinë njoftojnë së për shkak të punimeve në Rr. “Gazmend Zajmi” dhe Rr. “Armend Daci”, autobusët e Linjës nr. 4 do të devijojnë qarkullimin në të dy drejtimet.

Qarkullimi do të realizohet përmes Rr. “Enver Maloku” për të vazhduar në Rrugën “B” deri sa të përfundojnë punimet e rrugëve.