Cybertruck i Tesla shtohet në formacionin e veturave të policisë së Dubait
Sharr Travel

Cybertruck i Tesla shtohet në formacionin e veturave të policisë së Dubait

Cybertruck i Tesla u pasua me skepticizëm kur u njoftua.Posedon një formë të çuditshme dhe për disa arsye, Tesla vendosi t’i jepte një trup të përforcuar dhe dritare gjithashtu.

Sidoqoftë, duket se përkundër disa prej zgjedhjeve të diskutueshme të dizajnimit, ka shumë që pajtohen me të, siç është forca policore e Dubai.

Në një postim në Twitter nga llogaria zyrtare e Policisë së Dubai në Twitter, ata kanë njoftuar se do të shtojnë Cybertruck në flotën e automjeteve të tyre.

Sidoqoftë, në postim përmendet se Cybertruck do të shtohet në vitin 2020, gjë që është e çuditshme sepse prodhimi i automjetit pritet të fillojë vetëm në vitin 2021.

Disa kanë theksuar se Policia e Dubait ka një dëshirë të madhe për të pasur një zgjedhje eklektike kur bëhet fjalë për makinat e policisë.

Për shembull, një nga makinat pjesë e flotës së tyre është një Aston Martin One-77 jashtëzakonisht i rrallë, e cila nuk duket si lloji i makinës që nevojitet për të ndjekur kriminelët.

Ndërkohë, përkundër formës dhe modelit të çuditshëm të Cybertruck, CEO i Tesla Elon Musk më parë ishte mburrur se si ndërmarrja kishte marrë më shumë se 140,000 rezervime për të.